sâmbătă, 24 aprilie 2021

Lumea Nouă

Cine poate schimba Lumea ?
Cine hotărăște cînd ne e bine și cind ne este rău ?

 "oamenii care conduc lumea" 

Există tot felul de teorii ale conspiraţiei, de stânga, de dreapta sau sărite din orice sistem cartografiabil al convingerilor omeneşte posibile. Astfel, dinspre dreapta, Grupul Bilderberg este o mare conspiraţie în vederea instaurării comunismului global şi/sau statismului şi colectivismului globale prin intermediul corporaţiilor, băncilor şi organismelor internaţionale (ONU), care vor să răpească drepturile democratice naţiunilor, pe care să le supună Guvernului Mondial, care va fi, inevitabil, marxist. Las’ că printre iniţiatorii Grupului, în 1954, se număra şi prinţul Bernhard al Olandei, viitor prinţ consort, motiv pentru care prima reuniune a avut loc chiar în Olanda, la un hotel care se numea chiar Bilderberg, de unde şi numele. Las’ şi că fiica lui Bernhard, regina Beatrix, a participat la reuniunile Grupului şi la fel regele Juan Carlos al Spaniei şi chiar Prinţul Charles. Pentru dreapta extremă, Bilderberg este o conspiraţie marxistă.


Îl vezi pe Putin acolo ? Deci rzboiul este un Games ?
Fără ei, nu se trage nici un glonț pe planetă !
Nici măcar In plan vertical !


Dinspre stânga lucrurile se văd... cam la fel. Scopul Grupului este stabilirea Noii Ordini Mondiale, dominată de... bancheri şi corporaţii, care sunt hotărâte să oprime cetăţenii pentru ca bogaţii să devină şi mai bogaţi etc. Criza economică? Provocată de oculta mondială în scopurile amintite. Austeritatea? O schemă diabolică de transfer al avuţiei de la săraci la bogaţi la săraci, şi tot aşa. Aflăm de pe site-ul unei organizaţii antiglobalizare că la Watford se întâlnesc „înalţii preoţi ai globalizării“, pe a căror agendă s-ar afla, printre altele, distrugerea facilităţilor nucleare iraniene, în trei ani, prelungirea războiului din Siria prin înarmarea elementelor anti-Assad, ameninţarea cu o pandemie (în beneficiul marilor companii farmaceutice, desigur), controlul asupra tehnologiei printării 3D, controlul Internetului, crearea de „oraşe inteligente“ pentru a asigura supravegherea în masă, alimentarea protestelor sociale induse de austeritate, prevenirea Marii Britanii de a ieşi din Uniunea Europeană, susţinerea monedei unice europene, creştere economică minimă în 2013, creşterea puterii băncilor centrale, transferul a şi mai multă avuţie de la oamenii obişnuiţi către corporaţii şi elita superbogată şi, cireaşa de pe tort, în patria lui Orwell, crearea unui Minister al Adevărului.

Sursa info, realitatea.net


Se lucrează discret la unificarea tuturor statelor lumii de multă vreme. Uniunea Europeană este un asemenea proiect masonic ca și marile organisme financiare internaționale (FMI, Banca Mondială etc), ca și Organizația Mondială a Comerțului etc. 

           Se lucreaza mai ales la constituirea legală a unui Guvern Mondial care să gestioneze chipurile mult mai bine orice criză la nivel global, cum este și în cazul acestei ,,PANDEMII DE CORONAVIRUS”. Pentru aceasta masonii (evreii sioniști) au conceput în 1948 Organizația Națiunilor Unite, care are ca agenție și controversata de acum Organizație Mondială a Sănătății.

           Dacă până acum unii politicieni și oameni mari de afaceri au promovat în trecut ideea Noii Ordini Mondiale, iată că începând cu anul acesta 2020 și cu așa zisa ,,pandemie Covid-19″, premierul britanic și șeful OMS au susținut deja public necesitatea formarii unui Guvern Mondial și credem că lor li se vor alătura treptat mulți alți politicieni… 

           Desigur mai sunt fraților și alte obiective importante pe care le urmăreșteiîn mod sistematic oculta mondială potrivit Protocoalelor masonice dar le vom adăuga pe parcurs… 

           Pentru mai multe detalii importante vă rugăm să citiți textul următor și să accesați link-urile de mai jos:

CE NE Așteaptă

Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 de ani, Uniunea Europeană! Conducătorii Marii Britanii, indiferent de culoarea lor politică, i-au informat pe britanici despre „Super-Memorandumul” secret care a fost semnat la Strasbourg, între 25 și 29 iunie 2014, cu aplicabilitate în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. În introducerea documentului se precizează că: „Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizați, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute de acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită.” Din partea României, acest Memorandum a fost semnat, se pare, de către Președintele Klaus Werner Iohannis și Premierul Dacian-Julien Cioloș.

Prevederile Memorandumului se referă la: Învățământ; Biserică; Reforma administrativă; Spitale și sistemul de sănătate; Fondurile de asigurări și pensii.

            Dintre reformele obligatorii să fie introduse în țările din Uniunea Europeană am selectat următoarele:

-Se desființează educația religioasă a elevilor și se acordă prioritate educației sexuale.

-Se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă și moschee pentru toți elevii din ciclul primar și, treptat, pentru toți elevii din ciclul gimnazial și primar.

-Se renunță la ora de religie la toate ciclurile de învățământ.

-Se va trece la concedierea profesorilor din toate ciclurile și categoriile de învățământ și se procedează la introducerea internetului.

-În toate bisercile creștine se va introduce o sărbătoare dedicată holocaustului evreiesc, care va fi ținută de trei ori pe an, în zilele de 27 ianuarie, 21 aprilie și în Duminica Tomii.

-Se desființează toate sărbătorile naționale și paradele.

-Organizația Națiunilor Unite va prelua controlul tuturor religiilor de pe planetă.

-Ierusalimul va deveni capitală spirituală.

-În toate Bisericile creștine se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acopaniament de instrumente muzicale. În Biserici se vor organiza concerte, nu doar cu caracter religios.

-În perioada de iarnă Sfânta Liturghie va fi săvârșită în fiecare dimineață de duminică între orele 10,00 și 11,30, iar în perioada de vară în fiecare duminică după-amiază, între orele 19,30 și 21,00.

-Vor fi demontate toate catapetesmele din Biserici.

-O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial și de moderator în unirile internaționale.

-Conducător al Bisericii creștine devine Vaticanul.

-Toate Bisericile creștine vor accepta desființarea statelor naționale și înființarea de unități statale multinaționale, multicentrice, multiculturale și multireligioase. Se va institui un Guvern Mondial.

-Toți cetățenii Uniunii Europene și ai Federației Ruse vor fi identificați electronic, prin cipuri, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate Bisericile creștine.

-Se va acorda statut legal tuturor emigranților sosiți în statele Uniunii Europene, necondiționat.

-Vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceștia vor putea face parade în mod regulat și liber în toate orașele Uniunii Europene.

-Se legiferează homosexualitatea în instituțiile de învățământ.

-Se va inaugura Era Nouă (New Age).

-Se desființează drapelele statelor europene și toate sărbătorile religioase în Europa.

-Se va proceda la înființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și a Sfântului Munte Athos de mănăstiri mixte de monahi și monahii de toate doctrinele și religiile.

-La Sfântul Munte Athos vor fi instalaţi monahi din toate tagmele romano-catolice (papistaşi), precum şi practicanţi ai cultelor păgâne.

-La Sfântul Munte Athos se vor pune în funcţiune telegondole şi alte sisteme inovatoare şi se vor aduce statui aparţinând religiilor păgâne. Sfântul Munte Athos va fi transformat în parc ecologic de tip bizantin.

-Clericii vor fi obligați să renunțe la barbă și păr lung.

-Se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană, înmormântările religioase și se va introduce treptat obligativitatea incinerării morților. Biserica va fi de acord cu incinerarea morților, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.

-Se va renunța, în toate țările Uniunii Europene la jurământul depus pe Sfânta Biblie și cel religios pentru oamenii politici, prefecți, primari etc.

-În întreaga Uniune Europeană se va renunța la depunerea jurământului de către parlamentari.

-Se va renunța la botezul obligatoriu al copiilor mici și se va introduce procedura de stabilire a prenumelui nou-născutului direct la oficiile de Stare Civilă.

-Se va proceda la înființarea de armate multinaționale și la renunțarea la armatele naționale.

-Se va înființa Poliția religioasă.

-Se va introduce semnătura electronică obligatorie pentru toți cetățenii Uniunii Europene.

-Dreptul de internare îl vor avea doar posesorii de card de asigurat. Accesul neasiguraților în spitale va fi interzis.

-Se va limita numărul spitalelor. Vor fi desființate toate centrele de prim-ajutor și protecție socială.

-Începând cu data de 1 septembrie 2020, vârsta de pensionare se ridică la 70 de ani.

Mass-media insistă pe consecințele probabile ale ieșirii Regatului Unit al Marii Britanii din Uniunea Europeană și ignoră total cauzele acestei decizii istorice luată de majoritatea populației britanice pentru apărarea independenței și suveranității naționale!

Ziua Brexitului (31 ianuarie 2020) este sărbătorită în Regatul Unit, inclusiv prin concerte și focuri de artificii. Britanicii se bucură că s-au lepădat de Imperiu și au scăpat  de consecințele Super-Memorandumului din 2014, document care este ascuns popoarelor din țările Uniunii Europene și celor care vor să adere la U.E.

http://www.justitiarul.ro/iesirea-marii-britanii-din-uniunea-europeana-si-cresterea-varstei-de-pensionare-in-romania-la-70-de-ani-au-aceeasi-cauza/

   MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI                                  4 iulie 2020

 Vezi Sursa Info AICI   



Ceeace știm noi, este ceeace vor EI să aflăm !
Uneori nici EI nu știu totul .
Tot ceeace noi nu știm, erste o conspirație !
Dacă citim toate știrile, la un moment dat ne formam o imagine, dar știrile și evenimentele pe planetă se modifică in fiecare secundă .
Deci nimeni nu știe decît o secvență de adevăr la un anumit moment !
Cine deține adevărul absolut ?
Cîți dintre noi vorbim despre Muntenegru ?
Dar  despre Palariile Albe ?


”Pălăriile Albe pregătesc treptat conștiința opiniei publice mondiale, deoarece atunci când vor fi făcute dezvăluirile, și asta va fi curând, întreaga lume va fi pur și simplu șocată de ceea ce va afla.

Ceea ce veți citi în acest Dosar Cosmos este o informație combinată, din mai multe surse, inclusiv a mea, pe care le-am pus cap la cap pentru a vă oferi o imagine cât mai aproape de realitatea care se desfășoară dincolo de ecranele televizoarelor, a rețelei internetului și a informațiilor din ziare.

Evenimentele care au loc în prezent în lume, dincolo de ceea ce vedem că ni se arată pe ecranele televizoarelor, au fost planificate cu mult timp înainte, atât pe partea negativă, cât și pe cea pozitivă. Despre partea negativă știm destul de multe, dar nu totul, din acele documente aduse la lumină de către mulți oameni curajoși de-a lungul ultimelor decenii. Unii dintre ei au căzut victime ale acestor grupări întunecate, alții urmăriți pe toată planeta – cum a fost cazul lui Jan van Helsing, alții ridiculizați – precum David Icke în anii 90, deși acum tot mai mulți îi dau dreptate, și așa mai departe. Valul dezvăluirilor și al deconspirărilor nu s-a oprit, chiar dacă unii au plătit cu viața lor aducerea adevărului în lumina opiniei publice mondiale.  Desigur că despre multe chestii de acest gen s-a mai scris, am mai scris și noi, dar întotdeauna există informații ce trebuie descoperite și studiate. Este foarte important pentru noi toți să cunoaștem adevărul, pentru a putea să ne eliberăm de atâtea stringuri pe care tot noi le-am făcut de-a lungul vieții, induși în eroare de gruparea celor întunecați. „Bea! Distrează-te! Ai doar o singură viață! Trăiește-o din plin!” e lozinca întunecaților, care știu să umble la butoanele emoționale ale oamenilor.    Spirite non-umane ?  V-ați pus vreodată întrebarea dacă șefii acestei grupări de întunecați, precum și o bună parte din acoliții lor, nu sunt spirite umane în corpurile lor umane? Fiind supuse legii divine a Cauzei și Efectului, cunoscută ca Legea Karmei, aceste spirite întunecate s-au tot reîntrupat ciclic în structurile familiilor bogate. Altfel spus, și-au planificat existențele terestre astfel încât să se nască în aceleași familii, și nu ca om de rând într-o familie anonimă, cine știe unde pe Pământ. Și atunci dintr-o asemenea perspectivă vorbim despre un prim secret al lor: ei dețin mijloacele de a dirija reîntruparea pentru spiritele lor! Dar așa ceva ar trebui să depindă fie de cunoștințe de magie, fie de tehnologie foarte avansată. Prima variantă este mai credibilă, având în vedere că membrii din vârful acestei grupări folosesc permanent simbolurile, iar simbolurile se știe că sunt folosite des în procedee magice. Fie în bine, fie în rău. Apoi mai este tehnologia recuperată de la Micii Cenușii, în 1947, pe care în mare parte membrii acestei grupări au descifrat-o punând la lucru grupul Majestic 12.

Vezi Sursa infă AICI


”Cine este „moștenitorul” cultului QAnon. „Rețeaua Sabmyk”, noua teorie a conspirației a extremei drepte americane ?
De când Donald Trump a părăsit Casa Albă, vasta comunitate online a QAnon se află într-o constantă stare de tensiune – unii dintre adepții săi și-au creat instinctiv noi teorii ale conspirației – precum cele conform cărora Donald Trump ar conduce în continuare țara dintr-un buncăr sau ar fi urmat să fie învestit din nou în 4 martie – însă pe măsură ce și acestea sunt negate constant de realitate, adepții cultului par că se îndreaptă spre o nouă rețea de extremă-dreapta, relatează The Guardian.”



„Totul este oprit”: Muntenegru se confruntă cu consecințele războiului din Ucraina


De mult magnet pentru super iahturi, turiști și speculatorii imobiliari din Rusia, Muntenegru se confruntă cu un viitor incert. Fluxul său de numerar, cândva fiabil, este pus la îndoială, acum națiunea Adriatică a promis că va urma UE în represiunea împotriva Moscovei.

În urma invaziei Ucrainei de către președintele rus Vladimir Putin luna trecută, noul membru NATO și candidat la aderarea la Uniunea Europeană s-a aflat într-o situație neașteptată, deoarece sancțiunile amenință să-i schimbe status quo-ul economic.

Orice lovitură s-ar putea dovedi groaznică în țara de doar 620.000. Aproximativ un sfert din economie este legată de un sector turistic care a fost susținut de ruși de peste un deceniu. 

„Ne plac rușii... și depindem de ei”, spune Danica Kazanegra Gregovic, director executiv al agenției de turism Gulliver Muntenegru din stațiunea de coastă Budva. 

De-a lungul promenadei principale din Budva, limba rusă este adesea auzită mai des decât muntenegrea și o serie de întreprinderi și școli se adresează comunității de expatriați de câteva mii. 

Vezi Sursa Info AICI


Dezvăluirile uluitoare ale jurnalistului american Benjamin Fulford despre iminenta prăbuşire aasa-zisei “Elite Mondiale”


Miercuri, 14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetator, autor si realizator de filme in domeniul stiintelor de avangarda.Benjamin Fulford a lucrat 30 de ani ca jurnalist financiar pentru Revista Forbes si ca editor pentru regiunea AsiaPacifica .Fulford este cat se poate de bine documentat, fiind o persoana publica pe internet inca din 1999 si castigand increderea multor oameni in diverse programe secrete, avand astfel contact cu un numar incredibil de diferite surse.

Recent, aceste surse l-au informat ca de fapt cutremurele care au aparut in zonele Colorado si Washington DC, indatele de 22 si 23 August 2011 au fost in realitate atacuri nucleare impotriva instalatiilor militare subterane. Aceste baze subterane au fost construite de catre guvernul Americii de la inceputul anilor 1960, avand costul de trilioane de dolari din banii contribuabilului nedocumentat care se duc in aceste “proiecte negre”.

80 de tari diferite au format acum o alianta impotriva „Noii Ordini Mondiale”.Pe data de 23 August 2011 doua uriase orase subterane au fost distruse de doua bombe atomice in zona partii desud a orasului Washinghton Dc, Virginia.

Se pare ca epicentrul a fost in Mineral town si in Colorado langa Denver.

La stiri au fost semnalate cutremure avand magnitudinea de 5,3 si 5,9 care au o scala neobisnuita de manifestarespecifica unei bombe atomice, pe data de 23 august 2011.De asemenea au fost inregistrate sunete neobisnuite in intregul oras. Se pare ca in acel moment cand explozia s-a declansat, in fiecare din aceste doua orase subterane au fost pana la30.000 de oameni. Deci discutam cu privire la potentialul de 60.000 de decese.Tipii acestia nu si-au imaginat vreodata ca aceste facilitati subterane ar fi putut fi atacate. Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90%. Aveau de gand sa se ascunda in aceste baze subterane dupa ce ar fi declansat un holocaust nuclear.Planul original era sa porneasca un razboi nuclear intre Iran si Israel .In orice caz, ceea ce s-a intamplat este ca exista un grup in interiorul Pentagonului si agentiile sale care au realizatca acest plan era nebunesc.Stiau ca planul de a ucide 90% din umanitate este o nedreptate. Apoi au aruncat in aer bazele subterane pe care elitele aveau de gand sa le utilizeze pentru a se ascunde atuncicand ar fi realizat holocaustul lor nuclear. Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite si de catre anumite civilizatii extraterestre benefice. Acest sprijin al atacurilor a fost total neasteptat, intrucat cabala a fost condusa sa creada ca extraterestrii aveau deurmat legi spirituale care le interziceau sa intervina vreodata - sub orice forma.Mai multe documente top-secret au relevat ca daca extraterestrii nu au fost invitati in mod special sa apara de omajoritate a oamenilor, si/ sau de catre conducatorii lor, nu ar putea aparea in mod public si deschis, la nici o scaralarga, pana la sfarsitul anului 2012.In orice caz, extraterestrii au oprit in mod constant rachete si facilitati nucleare. Ajungem la un moment in care totul o sa devina public.O sa fie pe undele radio. O sa fie la stiri. Nu mai pot ascunde pentru mult timp…… 57 de tari au fost invitate de catre Elvetieni sa discute indepartarea acestor oameni din punct de vedere financiar si crearea unui boicot financiar international impotriva conducatorilor G8-ului. 57 de tari diferite, inclusiv unele din tarile Europei de Est… Olanda , Canada si America de Sud. Mai mult de 80 de tari au semnat aceasta alianta. Ei nu controleaza banii lumii.Odata ce ei pierd controlul teroristilor, oamenii cu armele, totul s-a terminat. “Noi” suntem un grup de oameni implicati in lupta de a rasturna aceasta cabala. Grupul nostru include membrii ai CIA-ului, Pentagonului, agentii de informatii si diverse alte grupuri, incluzandsocietati secrete asiatice. Avem persoane care abandoneaza cabala aceea ca sobolanii care sar de pe un vas care se scufunda.Folosim numele Dragonul Alb. Mai exista un alt grup care se autodenumesc Palariile Albe.Cu totii avem acelasi scop, care este sa lasam fara putere acest grup de oameni nebuni 90% din bugetul SUA merge la armata. Armata SUA este dependenta de finantarea de pe Wall Street. Acesta este motivul pentru care depindeau de Chinezi si de Asiatici , care finantau Wall Street.Un procent de aproximativ 80-90 la suta din Pentagon le respinge planurile si este de partea acestei aliante.Se asteapta ca dolarul sa se prabuseasca, multumita acestui efort international coordonat – urmat de declaratiaoficiala a falimentului de catre guvernul Statelor Unite. Acesta va fi evenimentul precursor imediat. Sondajele de opinie din Statele Unite arata ca 87 la suta din Americaninu au incredere in Washington . Asta ar trebui sa-ti spuna care este starea mentala de acum in America .China si natiunile nealiniate au pus presiune asupra oligarhilor care conduceau lucrurile dupa Cel de-al DoileaRazboi Mondial.

Vezi Sursa Info AICI


Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii

Benjamin Fulford, jurnalist și economist canadian, exilat și refugiat în Asia, a făcut recent o nouă serie de dezvăluiri despre khazari, ca fiind instigatorii principali ai celor mai importante crize social-politice din istoria ultimelor sute de ani. Astfel, Fulford arată că tocmai khazarii au declanșat Revoluția franceză, Revoluția americană și cele două războaie mondiale și că toate au fost înfăptuite prin intermediul francmasoneriei. Khazarii sunt – așa cum arată și faimosul istoric Arthur Koestler – cei care s-au substituit în mare parte populației evreiești și au pretins că sunt urmașii triburilor biblice, când ei de fapt provin dintr-o populație războinică și însetată de sânge din Kazakhstan. Khazarii au adoptat religia mozaică (iudaică) din rațiuni strategice în anul 740 pentru că au fost alungați de ruși și de mongoli din Kasakhstan. Ei au fost, mai spune Fulford, promotorii înființării statului Israel, și tot ei au șantajat și terorizat evreii din toată Europa pentru a-i determina să emigreze în Israel. Au folosit permanent, de fațadă, propaganda victimistă, dar în realitate sunt creatorii sionismului și ai manifestului intitulat „Protocoalele Înțelepților Sionului”.

Khazarii au fost cei care au negociat cu guvernul nazist, cu casa regală britanică și cu muftiul Palestinei pentru a duce populația de evrei (cei mai mulți dintre ei fiind de fapt khazari) în Israel. Ei sunt cei care dețin puterea băncilor și a mijloacelor financiare internaționale. Sunt adoratorii lui Yahve și inventatorii Talmudului. Prin ideologia lor kabalistă și subterfugiile bancare (precum moneda fiducidară care creează datorii) urmăresc cu aviditate și perseverență să subjuge omenirea.

Vezu Sursa Inifo AICI



Lumea Nouă



Titlul romanului a fost asociat în mod ironic cu entuziasta exclamație a Mirandei din piesa de teatru Furtuna scrisă de William Shakespeare, „O minunată lume nouă în care trăiesc astfel de oameni”.

Scopul romanului este de a prezenta o societate a viitorului structurată și controlată după principiile sistemului de castă implementat științific. În această societate, Henry Ford este profetul respectat, iar producția în serie e considerată principala coordonată a civilizației. Oamenii sunt creați în eprubete. Sexul are loc împreună cu un drog euforizant, SOMA, și are doar rolul de a menține stabilitatea socială printr-o senzație de plăcere și mulțumire într-o lume ajunsă la deplina sa stabilitate dar și la o totală despiritualizare. Evenimentele descrise în Minunata lume nouă sunt situate în anul 632 D.F. (după Ford).

Vezi Sursa AICI

Omenirea poate fi distrusă in citeva minute ! 

Momentan, sunt în jur de 15.000 de arme nucleare pe Terra. Cele mai multe, în jur de 7.000, sunt deținute de Statele Unite ale Americii și Rusia. Restul de 1.000 de bombe nucleare sunt împărțite între Franța, China, Marea Britanie, Pakistan, India, Israel și Coreea de Nord.


Pe Terra sunt în jur de 4.500 de orașe cu cel puțin 100.000 de locuitori, unele mai mari, altele mai mici. Oamenii de știință consideră că, în medie, ar fi nevoie de 3 bombe nucleare pentru a distruge un singur oraș. Așadar, cu 13.500 de bombe ar putea fi omorâți 3 miliarde de locuitori și tot ar mai rămâne 1.500 de bombe. Acest lucru ar fi posibil dacă bombele ar fi detonate una câte una.

Vezi sursa info AICI


Veteran CIA: ”Armata ucraineană a fost înfrântă. 
Ceea ce a mai rămas este o operațiune de curățare”

Pe 22 martie, Mike Whitney l-a intervievat pe Larry C. Johnson, un veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane. A fost defăimat atât de democrați, cât și de republicani, ceea ce înseamnă că trebuie să fi făcut lucruri bune.

Whitney –  Îmi puteți explica de ce credeți că Rusia câștigă războiul din Ucraina?

Larry C. Johnson – În primele 24 de ore ale operațiunii militare rusești din Ucraina, toate radarele terestre de interceptare au fost anihilate. Fără aceste radare, forțele aeriene ucrainene și-au pierdut capacitatea de a face interceptare aer-aer. În cele trei săptămâni care au trecut de atunci, Rusia a instituit de facto o zonă de interdicție de zbor deasupra Ucrainei. Deși este în continuare vulnerabilă la rachetele sol-aer trase din umăr, furnizate de SUA și NATO ucrainenilor, nu există dovezi că Rusia a fost nevoită să reducă operațiunile aeriene de luptă.

Sosirea trupelor Rusiei la Kiev la trei zile de la invazie mi-a atras, de asemenea, atenția. Mi-am amintit că naziștilor din Operațiunea Barbarossa le-a luat șapte săptămâni pentru a ajunge la Kiev și că au avut nevoie de încă șapte săptămâni pentru a supune orașul. Naziștii au avut avantajul de a nu renunța la lovituri pentru a evita victimele civile și au fost dornici să distrugă infrastructura critică. Cu toate acestea, mulți așa-ziși experți militari americani au susținut că Rusia era împotmolită. Atunci când o zonă de 24 de mile (sau 40 de mile, depinde de sursa de știri) a fost poziționată la nord de Kiev timp de mai bine de o săptămână, a fost clar că abilitatea Ucrainei de a lansa operațiuni militare semnificative a fost eliminată. Dacă artileria lor era intactă, atunci acea coloană era o pradă ușoară pentru o distrugere masivă. Acest lucru nu s-a întâmplat. Alternativ, dacă ucrainenii ar fi avut o capacitate viabilă de aripă fixă sau rotativă, ar fi trebuit să distrugă acea coloană din aer. Acest lucru nu s-a întâmplat. Sau, dacă ar fi avut o capacitate viabilă de rachete de croazieră, ar fi trebuit să facă să plouă cu iad asupra coloanei rusești presupus blocate. Acest lucru nu s-a întâmplat. Ucrainenii nu au organizat nici măcar o ambuscadă semnificativă de infanterie asupra coloanei, cu noile lor Javeline americane.

Scara și amploarea atacului rusesc sunt remarcabile. Au capturat în trei săptămâni un teritoriu mai mare decât masa terestră a Regatului Unit. Apoi au continuat să efectueze atacuri țintite asupra unor orașe și instalații militare cheie. Nu am văzut niciun caz în care un regiment ucrainean sau o unitate de mărimea unei brigăzi să atace și să învingă o unitate rusă comparabilă. În schimb, rușii au împărțit armata ucraineană în fragmente și le-au tăiat liniile de comunicații. Rușii își consolidează controlul asupra Mariupol și au securizat toate abordările la Marea Neagră. Ucraina este acum izolată în sud și în nord.

Aș dori să remarc faptul că SUA au avut mai multe dificultăți în capturarea unui teritoriu atât de mare în Irak, în 2003, în timp ce luptau împotriva unei forțe militare mult inferioare și mai puțin capabile. În orice caz, această operațiune rusă ar trebui să-i sperie de moarte pe liderii militari și politici americani.

Vezi Surda Info AICI


PRIMA ZI DE RĂZBOI LA BUCUREŞTI „Război! Război cu Rusia!“, povesteşte Gheorghe Barbul, secretarul lui Mihai Antonescu, că a început să se audă pe străzile Bucureştiului în urma anunţului. Spectacolul naiv din prima zi a războiului aşteptat, pus în scenă de un popor umilit cu mai puţin de un an în urmă, a cuprins Capitala cu aceeaşi viteză cu care, în zilele următoare, vor cădea bombele sovietice din cer. Mulţimea s-a strâns la Palatul Regal, apoi la legaţia Germaniei, horele şi defilările au cuprins străzile, iar din aparatele de radio scoase la ferestre a început să se audă ordinul lui Ion Antonescu către armată: „Ostaşi, vă ordon, treceţi Prutul!“. Strigătele de bucurie, aplauzele şi aclamaţiile s-au oprit la un moment dat, iar din tăcerea care a cuprins subit strada au început să se audă rugăciunile spuse la unison de către mulţime. Apoi, de la capăt: „Trăiască cruciada!“, „Trăiască războiul sfânt!“, „Afară cu bolşevicii din Basarabia!“.  Vezi Sursa Info AICI


Europa privită din viitor                                - Planul Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă.  Vezi mai multe info AICI

Planul Kalergi, CEI 5 STĂPÂNI AI LUMII şi efectele din zilele noastre. CONSPIRAŢII, MASONI, nume grele şi o legătură cu Hitler

Kalergi a existat cu adevărat, iar ideile sale stau la baza Uniunii Europene de astăzi. Numai că multe dintre transformările uriașe la care visa Kalergi abia acum se înfăptuiesc, fără ca vreun politician european să și le asume.

Iată, de pildă, ce scria contele Richard von Coudenhove-Kalergi despre ce se va întâmpla în Europa: Omul viitorului va fi de rasă metisă, Rasele din zilele noastre și clasele vor dispărea (…) Rasa Eropo-Negroidă a viitorului va fi similară ca înfățișare cu egiptenii antici, va fi înlocuită diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor”.
În 1922 a fost printre cofondatorii Uniunii Pan Europene alături de arhiducele Otto von Habsburg, pretendentul la coroana austriacă. 
În aprilie 1924, Kalergi pune bazele publicației Paneuropa, în care începe să-și expună pe larg ideile, În 1925, primul congres al Uniunii Pan Europene îl alege președinte al Comitetului Central, poziție pe care o va deține până la moartea sa, în 1972.
În prima fază, Kalergi a militat pentru împărțirea lumii în numai cinci state. Statele Unite ale Europei, care ar fi trebuit să includă și posesiunile franceze și italiene din Africa, o Uniune Pan Americană, în care să se găsească atât America de Nord, cât și cea de Sud, Commonwealthul Britanic, URSS și o Uniune Pan Asiatică, în care China și Japonia ar fi înglobat și Oceania. 
Pentru a-și atinge obiectivele, Kalergi a încercat să coopteze în mișcarea sa numeroși politieni de frunte. A atras însă și ura unor adversari periculoși. Adolf Hitler l-a atacat încă din primii ani. De altfel, după izbucnirea războiului, Kalergi este nevoit să fugă de armatele germane, mai întâi din Cehoslovacia, apoi din Franța. Ca o paranteză, această fugă a fost cea care a dat naștere celebrului film Casablanca, personajul Viktor Laszlo fiind inspirat de contele Kalergi.

Din Statele Unite, Kalergi a continuat pe toată durata celui de al doilea război mondial, să lupte pentru ideile sale. Dar abia după marea conflagrație a reușit să vadă primele rezultate. Tezele sale i-au inspirat pe fondatorii primelor construcții europene. De altfel, Kalergi este cel care a propus Oda Bucuriei de Beethoven drept imn european încă din 1955. 

 
Viziunile sale radicale, care vizau o nouă ordine a lumii, l-au transformat pe Kalergi într-o temă predilectă a teoriilor conspiraționiste. De altfel, extrema dreaptă din zilele noastre încearcă adesea să pună deciziile actuale ale politicienilor europeni sau nord-americani pe seamă urmăririi acestui plan, care ar avea ca finalitate un stat universal, controlat total decâteva familii de o bogăție fabuloasă. 
 
Și mai e ceva care dă foarte tare de gândit nu numai radicalilor de dreapta, ci și celor care văd democrația și drepturile cetățenești ca pe valorile fundamentale ale umanității. În esență, planul Kalergi nu are niciun loc pentru alegeri libere și  voința popoarelor, Scopul său este să încredințeze puterea unui aparat birocratic inamovibil, animat de idealuri înalte. Cine a trăit experiența comunistă, știe care sunt pericolele unei astfel de utopii.






Vezi Sursa info AICI !



Monitorizarea coronavirusului


În anul 1932, scriitorul britanic Aldous Huxley publica romanul distopic „Minunata lume nouă”. Societatea imaginată de autor era populată de oameni creaţi pe bandă rulantă, condiţionaţi să acţioneze la comandă, privaţi de orice libertate sau de opţiuni individuale. În acelaşi registru distopic, în anul 1948, George Orwell a scris romanul „1984”. O carte despre modul în care puterea absolută, Fratele cel Mare, controlează individul şi societatea: prin supraveghere continuă, prin informaţii manipulate în favoarea partidului şi...prin propagandă.

„Asupra oamenilor naturali, acţionează partidul. Acţionează monstrul acesta totalitar, specific secolului XX, Orwell a scris în 1948 cartea, dar a avut această presimţire, această intuiţie vizionară, numai din datele URSS-ului şi proaspăt prăbuşitului hitlerism, de atunci. Or, acolo ce se întâmplă cu oamenii? Oamenii sunt striviţi. Li se frânge conştiinţa. Sunt aduşi în genunchi din toate punctele de vedere. Asta se întâmplă în Orwell, presiune asupra oamenilor până când conştiinţa lor este dizolvată, ajung nişte legume, supuse marelui frate. Ei, Huxley ce face? E mult mai eficient. Ce să ne chinuim, să ne canonim cu propagandă, cu manipulare, cu condiţionare psihică? Condiţionăm oamenii de la naştere, ca să nu mai avem probleme. Îi programăm genetic, nu mai avem hazard deloc, ştim că se va naşte un psiholog, un muncitor, un alfa plus, un delta, şi atunci este mult mai uşor de controlat societatea şi de eliminat accidentele umane din ea. Mult mai uşor decât în societatea distopică a lui Orwell”, a explicat gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Digicult” de la Digi24.


Vezi Sursa AICI



Ce să mai citim? 

Planet REBOOT 

Virusul Misterios

Europa este o "cum ar fi pe care am moștenit-o"

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu