miercuri, 13 iulie 2016

SCLAVII DIN BEREVOIEŞTI

Domnule Prim Ministru , acolo au fost acte de terorism !
Ati demis toți ofocialii din instituțiile implicate in treorismul din berevoiesti ?
Nu mai zic pușcărie pe viață !

Unde au fost Instituțiile Statului de Drept și Serviciile și Avocatul Poporului?

Cum ne apără Instituțiile abilitate ?


Pliția din zonă ce a făcut în toți acești mulți ani ?

Locuitorii din zonă , de ce nu au reacționat ?


Vezi și

  1. Schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19

  2. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă

  3. Scara de valori a societății romanești 

  4. Europa privită din viitor

  5. Hrana vie

  6. Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani  

  7. Destinatii uimitoare pe glob

  8. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

  9. Duda a pus mâna pe Casa Regală

  10. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

  11. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

  12. O Nouă Republică

  13. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  14. În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.

  15. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  16. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  17. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  18. Fii propriul tău nutriționist

  19. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  20. Slăbești daca esti motivat

  21. Serbet de ciocolata

  22. Set medical Covid necesar acasă

  23. Medicament retras - folosit în diabet

  24. Brexit-ul - Spaima Europei

  25. Virusul Misterios

  26. Inamicul numărul unu al acumulatorilor 

  27. Sistemele solare - apă caldă

  28. Economisirea energiei electrice

  29.  Hoțul de cărți

  30. Aparitia starii de insolventa

  31. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  32. Microbii din organismul uman

  33. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.  Și fără comentarii. 

  34. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  35. Masca ce omoară virusul     O veste de Covid  

  36. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil

  37. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea - Asasinii Economici



Vezi aici ce s-a intimplat cind au sosit Jandarmii !




SCLAVII DIN BEREVOIEŞTI. 

O grupare argeşeană este acuzată că RĂPEA VICTIMELE şi le supunea unor tratamente INUMANE. 



Femei, copii şi persoane cu handicap erau legaţi cu LANŢURI, BĂTUŢI CU BICIUL şi obligaţi să muncească.



Asa-zisii lor stapanii lor ii tineau in lanturi, ii obligau sa trudeasca in ferme si gospodarii, dar si la taiat de lemne in padure. Pe unii ii trimiteau la cersit, sii ii amenintau cu moartea daca sufla o vorba. Terorizati si hraniti doar cu resturi, cei tratati ca niste robi, erau batuti cu biciul, schingiuiti, umiliti iar unii dintre ei chiar violati. Anchetatorii spun ca situatia dureaza de opt ani. Astazi au fost eliberati 3 adulti si doi copii.

Procurori DIICOT şi ofiţeri BCCO Piteşti desfăşoară în comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, o acţiune de amploare la zeci de persoane suspectate de sclavagism. Au loc zeci de percheziţii la casele rudarilor din cătunul Gamaceşti. Descinderile sunt o premieră, având în vedere că aproximativ 40 de persoane sunt suspectate de sclavagism.

Persoanele vizate de aceste descinderi sunt suspectate că ar fi exploatat prin munca zeci de persoane, pe care le obligau să muncească în gospodării, la tăiat de lemne în pădure, dar şi să comită infracţiuni, precum furturi de arbori. Mai mult, îi punea să se bată între ei pentru distracţia "stăpânilor de sclavi".Deşi pare de necrezut, anchetatorii au descoperit că membrii grupării hrăneau ca pe câini victimele, ţinute în lanţuri, cu resturi alimentare aruncate pe jos. Printre victime s-ar afla şi mai multe femei şi copii.Femeile erau şi abuzate sexual de indivizii fără inimă. Toate persoanele suspectate de sclavagism vor fi duse la audieri.

Comunicatul emis de DIICOT, miercuri dimineaţă, dezvăluie o serie de amănunte absolut şocante:
" În cauza există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2008 şi până în prezent s-au constituit mai multe grupuri infracţionale organizate structurate pe baza relaţiilor de familie, care au recrutat un număr de aproximativ 40 de persoane minore şi majore, prin constrângere, inducere în eroare, răpire sau profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se aflau acestea (persoane minore, persoane cu dizabilităţi fizice sau psihice, cu situaţii materiale precare), în scopul exploatării prin supunerea la executarea de munci şi îndeplinirea de servicii în mod forţat şi prin obligarea la practicarea cerşetoriei, prin procedee care au adus victimele în stare de aservire şi de lipsire de libertate.
    În unele cazuri victimele era răpite din locuri publice (de lângă biserici, gări şi autogări) sau chiar din propriile locuinţe şi ulterior transportate de către membrii grupurilor infracţionale la domiciliile lor, unde aceştia prin constrângere forţau victimele să efectueze zilnic diverse munci şi activităţi atât în gospodăriile suspecţilor cât şi în proximitatea localităţii,respectiv : să mature în curte, să spele rufe,să îngrijească animale domestice, să taie ilegal arbori din pădurile din apropierea localităţii şi să transporte masă lemnoasă cu ajutorul cailor înapoi în gospodării unde lemnele erau încărcate în autoutilitarele suspecţilor care se deplasau cu acestea în zona de sud a României (în principal în jud. Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj) unde comercializau ilegal cantităţile de lemne sustrase.
     Modalităţile de constrângere exercitate de către suspecţi, metode prin care victimele erau forţate să presteze muncile respective, constau în ameninţări repetate şi regulate şi lovituri aplicate victimelor în mod repetat şi regulat cu palmele, pumnii, picioarele, biciul şi diverse obiecte contondente, persoanele vătămate fiind aduse în stare de aservire şi lipsire de libertate în condiţiile în care acestea erau supravegheate permanent de către membrii grupurilor. De cele mai multe ori victimele nu primeau mâncare iar când primeau li se ofereau resturi de mâncare, erau legate (cu lanţuri sau chingi) sau încuiate pe timpul nopţii pentru că acestea să nu poată fugi iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbrăcate complet şi udate alternativ cu apă rece şi caldă; erau legate de mâini şi picioare şi puse să manace de pe jos, erau puse să se bată între ele pentru amuzamentul suspecţilor, li se aruncă mâncarea pe jos, etc). Există suspiciunea că unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual.
 În cauza a fost începută urmărirea penală faţă de un număr de 40 de persoane care vor fi aduse la sediul DIICOT ST Piteşti în vederea audierilor.
Acţiunea a fost organizată cu sprijinul BCCO Piteşti, BCCO Craiova Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş şi Gruparea mobilă de jandarmi Craiova Fraţii Buzeşti.

IMAGINI INCREDIBILE !

Ancheta asupra primarului, dar şi asupra poliţiştilor locali

După ce ororile din Berevoeşti au ieşit la iveală, localnicii au început şi ei să vorbească. Oamenii spun că practicile stăpânilor de sclavi erau privite în comunitate ca fiind absolut normale. Ba mai mult, însuşi primarul a folosit sclavi la lucru. Deşi edilul neagă acest lucru, el este contrazis însă chiar de unele dintre victimele eliberate. Acestea au mărturisit că au muncit ca robii la o păstrăvarie care-i aparţine edilului. Potrivit România TV, procurorul a decis să extindă ancheta asupra primarului, dar şi asupra poliţiştilor locali, care nu au mişcat un deget să-i scoată pe sclavi din iadul pe care-l trăiau. Practic, spun anchetatorii, în Berevoeşti era stat în stat: orice străin apărea în localitate, era luat la întrebări, apoi alungat. Ca sa afle exact ce se întâmpla, ofiţerii DIICOT au lucrat sub acoperire. Aşa au reusit să găsească victimele şi chiar să le fotografieze. 38 dintre cei care îi chinuiau pe oameni au fost arestaţi. Primarul localităţii argeşene Berevoeşti, Florin Proca, acolo unde au fost găsiţi adulţi şi minori folosiţi ca sclavi, susţine că nu a ştiut că existau asemenea practici în zonă: ”Nu am știut că poate exista așa ceva în comuna mea”. De asemenea, într-o comună în care sclavii erau legaţi de cal şi târâţi prin sat sau erau plimbaţi dezbrăcaţi în lanţuri pentru a fi pedepsiţi, este imposibil de crezut că primarul şi cetăţenii nu ştiau nimic despre ceea ce se întâmplă. Cu toate acestea, presa locală notează că Proca era naş pentru două din cele nouă clanuri reţinute: Ursu şi Brancea, cele mai active şi mai bogate dintre ele, la care s-au găsit cei mai mulţi dintre banii munciţi de către sclavi! Aşadar, primarul neimplicat este naşul unora dintre torţionari, botezându-le puradeii şi fiind, ca o concluzie logică, în relaţii extrem de amiabile cu ei.

Florin Proca nu consideră că această relaţie de rudenie cu familiile de torţionari este de natură să pună la îndoială fermitatea administraţiei sale: „Da, doamnă, sunt naşul lor! Nu văd ce legătură are faptul că le sunt naş! Am vrut să îi ajut, am mai năşit în comună. Asta nu înseamnă că ştiam ce fac ei, ce se întâmplă la ei acasă!”, a declarat primarul pentru Sursata.ro.

Sursa : http://sokant.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu