Bine mă proștilor , acum bagați și Romania in acesta ticăloșie . Dar nici ai noștri nu se lasă .
Nu cumva se pregateste lichidarea-sacrificarea definitiva a Romaniei și băieții ne pregatesc ceva ?
Se zvoneste ca alkida are preparată o bombă nucleară in Europa .
Deci va urma România după turnurile gemene ? acestă bombă poate exploda oriunde vor ei ?
Cine a lansat știrea asta nu a facut-o intampolator .
CBS: Osama bin Laden, capturat datorită unor informaţii obţinute în România
Ne-au distrus economia si industria , ne-au parjolit totul , ne-au indatorat definitiv si acum fac ce vor cu noi .
Oricum in Europa si pe glob , suntem zero , nu existam .
Urmeaza așa cum au gandit ei , bomba nucleara din Europa .
Totul a fost pus la cale , incepand cu deturnarile , ostatici , Turnurile gemene si acum bomba nucleara din Europa .
Romania este poporul ales ?
Poporul ales pentru sacrificiu așa cum arată România pentru ca numai aici sunt conditiile optime unui dezastru apocaliptic .
In toate șările Europei , populașia a opus rezistenta , numai in Romania nu s-a luat atitudine pe plan national .
In Romania , totul a mers ca la carte !
Biblia vorbeste despre toate si cineva respecta intocmai previziunile vremii - guvern mondial ocult ?
Ce este Bilderberg Group? Grupul Bilderberg a fost infiintat in 1954. Prima intalnire a avut loc in Olanda, la Osterbeek, in Hotelul Bilderberg, de unde grupul si-a luat si numele .Reuniunea a fost organizata de printul Bernhard al Tarilor de Jos si de David Rockfeller.
Grupul Bilderberg a devenit rapid una din cele mai puternice retele de influenta, reunind in prezent circa 150 de personalitati din toate tarile, conducatori politici, economici, din lumea finantelor, a mass-mediei, din armata sau serviciile secrete, precum si cativa oameni de stiinta si profesori universitari.Datorita influentei acestui grup in domeniul economic, se afirma ca el reprezinta de fapt un adevarat guvern mondial ocult.
De ce este plauzibila ipoteza lui binladen cu bomba nucleară detonată in Europa sic el mai précis in România confirmat de realitatea obiectiva , de stadiului degradant si fără perspective in care ne aflăm ?
Este elementar de simplu ! Romania este in coasta Rusiei ?
Deci unde ar fi cea mai eficace lovitura data Rusiei ?
Decît prin sacrificarea Romaniei , pentru ca in restul țărilor adiacente Rusiei , populatia a reactionat dur , violent .
Și parcă le-au fost mai bine cu vecinii lor pe care îi știau decînd erau copii , (pentru ca au rude si cunostinte acolo) , decat cu cei veniți de peste ocean ?
Noi nu avem mamă , nu avem tată ! Un popor sinucigaș ?
Vezi și
Noua ordine mondiala !
Propunerea presedintelui francez Nicolas Sarkozy privind convocarea unui summit international, pana la sfarsitul acestui an, pentru reformarea sistemului financiar global, a fost primita favorabil de membrii G8, care s-au pronuntat pentru organizarea unei reuniuni pe aceasta tema, la care sa participe si alti actori-cheie, "intr-un viitor apropiat".
Presedintele Nicolas Sarkozy a cerut partenerilor sai din UE, in cadrul Consiliului European de toamna, sa sustina pozitia Frantei privind convocarea unui summit international pentru reformarea sistemului financiar global: "Propun ca, la finalul acestui Consiliu, sa venim cu un mesaj unitar. In acest spirit am propus un summit international pana la sfarsitul acestui an, de preferinta la New York, acolo unde a inceput totul. Doresc ca, asupra acestui subiect, noi, europenii, sa fim deplin uniti".
"Suntem increzatori ca, lucrand impreuna, vom depasi provocarile actuale si vom reinstaura stabilitatea economiilor noastre si prosperitatea", a fost raspunsul G8, intr-un comunicat publicat de Casa Alba.
G8 este format din Germania, Canada, Statele Unite, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia si Rusia.
Sefii de stat si de guvern din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene s-au reunit miercuri la Bruxelles, intr-un summit consacrat, in principal, crizei financiare. Reuniunea se desfasoara pe fondul mentinerii nervozitatii in pietele bursiere mondiale, in ciuda planurilor de salvare anuntate de statele membre ale zonei euro si de Statele Unite, relateaza AFP.
Situatia economico-sociala pe gob !
Cum se poate rezolva problema umană in LUME?
Care este sensul războaielor mentinute pe planeta ?
EVOLUȚIA ȘI STATISTICILE din ultima vreme reclamă iminenţa unei crize alimentare în condiţiile creşterii fără precedent a preţurilor alimentelor.
În tot acest peisaj mi-a atras atenţia un fapt incredibil (după standardele personale) şi care arată cât de departe a ajuns ingeniozitatea în a copia/falsifica diverse produse – În China se vinde orez din plastic! “Orezul” ar avea la bază un amestec de cartofi dulci şi răşini sintetice care se spune că dă “fermitate” produsului; pe lângă aceasta se pare că raşinile aduc şi serioase probleme de sănătate.
Evoluţia copiilor (mai mult sau mai puţin fidele) chinezeşti a pornit de la utilaje industriale, îmbrăcăminte – unii dintre noi îşi mai amintesc, desigur, de pantofii sport de prin pieţe, de după anii 90 – mărci ca Plima, Nikee, Adibas, făceau furori printre consumatorii români datorită preţului lor redus şi similarităţii lor cu produse originale – şi a ajuns în ultimii ani la autoturisme care ajung să primească zero stele la crash-test. Dar parcă falsificarea alimentelor le întrece pe toate. “Cutia Pandorei” în această privinţă a fost deschisă cu câţiva ani în urmă, când jurnalele de ştiri vesteau apariţia ouălor false, ulterior pe internet apărând şi reţeta de fabricare a acestora.
Trecând peste caracterul amuzant al relatărilor mai sus, ramâne o întrebare simplă: cât de mult au ajuns să coste alimentele încât producerea unor falsuri să fie profitabilă?
La nivel mondial, indicele preţurilor alimentelor[1] calculat de către FAO (Food and Agriculture Organization), Agenţia ONU pentru Alimentaţie si Agricultură, arată o creştere fără precedent a nivelului agregat al preţurilor alimentelor peste nivelul anului 2008 care, până acum, fusese cel mai ridicat. Indicele este calculat având ca bază perioada 2002-2004. Evoluţia preţurilor, în ultimul an şi jumătate, arată creşteri la toate grupele de produse utilizate ca bază pentru analiză – cereale, zahăr, uleiuri şi seminţe, carne şi produse lactate. În 2010 preţurile au crescut cu 25% faţă de 2009.
Foametea generează deja reacţii violente şi instabilitate în ţările sărace
Criza alimentară chinuie sute de milioane de săraci din Africa, Asia de Sud şi Orientul Mijlociu, iar dimensiunile ei încep să aducă tot mai mult cu o urgie biblică.
În Haiti, de pildă, pentru mulţi, singurul aliment care poate aduce speranţa zilei de mâine este un „biscuit“ făcut din noroi. Oamenii sunt atât de săraci, încât adună argilă galbenă din munţi pe care o combină cu sare şi grăsimi vegetale, frământând-o apoi şi uscând-o la soare pentru a o mânca. „Sper ca într-o zi să am suficientă mâncare să mă hrănesc, ca să nu mai mănânc aşa ceva“, spune cu amărăciune Marie Noël, care supravieţuieşte de pe o zi pe alta, împreună cu cei şapte copii ai săi, cu turte de noroi.
Dacă în urmă cu un an, argila necesară pentru prepararea a 100 de biscuiţi costa 5 dolari, acum preţul este mai mare cu 40%.
ȘI TOTUȘI O RACHETA FOLOSITA IN RĂZBOAIELE ZILELOR NOASTRE COSTA UN MILION DE EURO !
Razboiul din Irak costa SUA 12 miliarde de dolari pe luna
In 2008, cel de al saselea an al conflictului din Irak, costurile platite de americani se vor tripla, ajungand pana la 12 miliarde de dolari pe luna, estimeaza laureatul Premiului Nobel pentru economie Joseph E. Stiglitz, citat de AP.
Cifrele se regasesc in cea mai recenta carte a acestuia, care prognozeaza ca pana in 2017 costurile razboaielor din Irak si din Afganistan vor fi intre 1,7 si 2,7 trilioane de dolari, daca nu mai mult.
Numai dobanda pentru sumele imprumutate de administratia americana pentru sustinerea acestor cheltuieli va ajunge la 816 miliarde de dolari la incheierea acestui conflict, estimeaza Stiglitz, care isi bazeaza calculele pe cateva scenarii posibile de evolutie a situatiei din Irak, atat la nivel politic cat si economic.
Casa
Alba cere pentru anul viitor un buget de 130 de miliarde de dolari pentru finantarea razboaiele din Irak si Afganistan, dintre care 65 de miliarde pentru operatiunile din Afganistan, iar 61 de miliarde pentru cele din Irak, a declarat viceamiralul Steve Stanley, directorul departamentului de resurse al Statului Major american.
Bugetul american consacrat războiului din Afganistan, considerat o prioritate de preşedintele Barack Obama, va depăşi pentru prima dată costurile războiului din Irak în 2010, potrivit cifrelor prezentate joi de Pentagon.
„Războiul de 3 trilioane dolari – adevăratul cost al conflictului din Irak“ – este un rechizitoriu sever la adresa administraţiei Bush pentru decizia de invadare a Irakului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu