luni, 7 ianuarie 2013

Apel catre Parlament


Apel catre Parlamentul Romaniei, SRI si SIE: 

A doua sovietizare si bolsevizare a Romaniei

De unde v-ati inspirat? De la asociatia basarabeana HONOR ET PATRIA, finantata de natiunea romana, dar pentru romani nu sunt bani pentru salarii si pensii si trebuie reduse.
Cate milioane de euro a platit MAE pentru aceasta sigla? Si, cine a fost idiotul care a aprobat finantarea si instalarea ei la sediul MAE?
Aceasta sigla nu are nici o valoare in conditiile actuale, mai ales dupa 1991, de cand se aduc cetateni straini la studii gratuite sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman la ordinul Israelului si Ungariei, pentru aceasta au murit zeci de mii de romani in decembrie 1989, pentru ca cei care au ramas in viata sa ajungem sclavi si sobolani si ciumpalaci si viermi in Romania.
Ministerul Afacerilor Externe si Institutul Eudoxiu Hurmuzachi sustin a doua sovietizare si bolsevizare a Romaniei pe banii romanilor pentru exterminarea natiei romane si desfiintarea statului roman la ordinul Israelului.
Statul roman aduce straini la studii gratuite din 1991 si-i angajeaza in cel mai important serviciu de informatii al romaniei: servicul de informatii extern-SIE sau SRI, consuli ambasadori, judecatori, magistrati, procurori si tineri cetateni romani sunt vanati cu jandarmi, politia, camere video si parchetul si dupa terminarea studiilor ajung zombi pe strada fara serviciu, salariu, familie si identitate.
Pentru cine nu crede ce scriu si prezint sa priveasca:
https://hurmuzachi.ro/
Romania dupa 1989 NU avea nici o datorie externa si dupa 1990 are o datorie externa de peste 100 de miliarde de euro, iar peste 60% din aceasta datorie o constituie risipa de bani pe care o face statul roman cu tineri straini adusi la studii gratuite in Romania.
Mai mult, Romania le finanteaza asociatiile si fundatiile si ONG-urile si Romania inchide scoli si spitale pentru ca nu sunt bani si reduc salariile si pensiile pentru ca nu sunt bani, dar pentru studii pentru cetateni straini sunt bani si mai mult, acestia participa la distrugerea Romaniei si exterminarea natiei romane, prin fraudarea voturilor romanilor si prin actiuni diversioniste si teroriste in Romania impotriva Romaniei si natiei romane, dar in favoarea altor tari si interese straine in Romania.
asociatii finantate de RomaniaAcestia s-au organizat in haite si bande teroriste in Romania: Actiunea 2012, ACAB, NOII GOLANI si Romania le finanteaza toate actiunile teroriste si diversioniste din Romania la ordinul GDS si ICR, dar si al unor tari straine: America, Israel, si Ungaria.
Si cine ii controleaza acesti pe tineri straini?
GDS Imagine
Membri GDS si ICR, de fapt aceste doua sociatii controleaza intreaga viata sociala si politica din Romania si cand ne gandim sunt doua asociatii finantate de intreaga natiune romana de 22 de ani.
Cine nu crede sa priveasca:
Sunt folositi de GDS si ICR la actiuni si proteste de strada in Romania si R. Moldova priviti incercarea de lovitura de stat de la Chisinau din 7 aprilie 2009 la care a fost prezent tot SIE, dar si membri GDS si ICR in frunte cu Vitalie Ciobanu. Priviti, atacurile la adresa lui Ion Iliescu atunci cand prezinta o carte sau manifestatii privind MINERIADA din 1990 si la care acesti tineri nu au participat si nu stiu ca a fost o incercare de lovitura de stat pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, dupa o greva foamei de 53 de zile organizata de PNL si PNTCD.
GDS SIMION CHISINAU
tomac 2
De asemenea, acesti tineri straini adusi la studii gratuite au fost folositi de GDS si ICR si constituie MASA DE MANEVRA, pentru cei din armata stiu ce inseamna acest termen si au participat la manifestatii si proteste de strada in perioada 1-5 decembrie 2009, alegerile prezidentiale, in toate orasele importante ale Romaniei, erau manifestati si proteste de strada impotriva COMUNISMULUI si COMUNISTILOR PSD si PNL si la aceste manifestatii si proteste au participat: Actiunea 2012, ACAB, NOII GOLANI si alte asociatii fabricate in Romania de basarabeni rusi adusi la studii gratuite in Romania, actiuni conduse de renumitul cetatean ucrainian Eugen Tomac, amantul lui EBA.
RAZBOI TERORIST PE CALEA UNDELOR 10

steaua

Coabitarea dintre USL si ARD-PDL e definitiva si irevocabila, dar mai mult, forta civica pentru presiuni si proteste de strada Actiunea 2012, ACAB, NOII GOLANI si altele, asociatii finantate de romani impotriva romanilor si Romaniei, au trecut si ei in barca USL, chiar de la alegerile din iunie 2012.
GEORGE SIMION in actiune
Aceasta forta basarabeana rusa, reprezinta a doua SOVIETIZARE si BOLSEVIZARE a Romaniei, incepand cu 23 august 1944 si continund cu decembrie 1989, iar dupa 1990 participa la farudarea voturilor impotriva interesului statului roman si natiei romane, votand de mai multe ori in centre de votare speciale sau cei care au obtinut cetatenie romana din centrele de votare falsifica PROCESELE VERBALE din salile de vot, in favoarea PSD, PNL, PDL si acum USL si in interesul Americii, Israelului si chiar Ungariei.
Romania risipeste anual miliarde de euro pentru cetateni straini adusi la studii gratuite si nu sunt putini si sunt peste 700 000 de tineri straini adusi anual pentru studii gratuite, iar copii nostri sunt vanati si saraciti si infometati si nu gasesc un loc de munca si au ajuns pe strada, fara serviciu si salariu, fara casa familie si identitate.

Posted on  by 
http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2012/12/31/apel-catre-parlamentul-romaniei-sri-si-sie-a-doua-sovietizare-si-bolsevizare-a-romaniei/   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu