joi, 3 ianuarie 2013

După ce sau porcăit , acum trec la Coa - Bit





Cam ce pot discuta cei doi Demnitari despre Buget ?
Oare nu trebuiesc analize si grafice si studii ample si rapoarte si Dumnezaeu mai stie cate aspecte cu toata ostirea implicata cu Expertii si Ministrii de Finante de Buget , si fiecare cu stivele de consilieri doxa in materie ?
Ce sa discute Basescu cu Ponta in afara de a-i da indicatii ?

Premierul , s-a conformat si s-a prezentat la ordin , cum zice si acordul , Presedintele are ultimul cuvînt . De cuvantul lui Ponta nu se face vorbire ! Ca asa e-n tenis ! Vine Ponta cu o armata de ministri , consilieri si vehicule , in loc sa vina Presedintele la Palatul Victoria .

Si nu prea inteleg ce sa discute , cand Bugetul se face cu analize temeinice , cu tone de documente , pe baza de date concrete , eficienta prioritati si necesitati etc. .

Aceasta intalnire nu are nicio logica , discutia nu este publica , inseamna ca se fac niste aranjamente , in sensul ca unul a luat notite ce sa faca , altfel nu vad cum sa discuti Bugetul acolo unde nu exista nicio legatura de nici o natura cu Bugetul Tarii , oricata bunavointa ai poseda . 

Prima întâlnire din 2013 între Victor Ponta și Traian Băsescu a avut loc joi la Palatul Cotroceni, pe tema aprobării bugetului



Un articol de: B1.ro | 03 Ian 2013, 15:45
Premierul Victor Ponta s-a deplasat, joi după-amiază, la Palatul Cotroceni, unde a purtat discuții cu Președintele Traian Băsescu.

Potrivit unor surse, cei doi lideri politici au discutat despre bugetul pentru anul 2013 care va fi prezentat înainte de sosirea delegației Fondului Monetar Internațional în țară.

Bugetul urmează să fie dezbătut în Parlament și aprobat de Guvern înaintea vizitei FMI în România, prevăzută în perioada 15-29 ianuarie.

Fondului Monetar Internaţional va realizare cea de-a 7-a şi a 8-a evaluare a acordului stand-by încheiat cu țara noastră.

Premierul Victor Ponta a declarat, în luna decembrie, la finalul primei ședințe a noului Cabinet, că Guvernul va închide discuția pe buget până pe 7 ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu