marți, 16 aprilie 2013

Deputatii Romaniei - Initiativa Legislativa


Este Ilegal, ca Primarii care Organizează Alegerile, 

să fie și Candidați !


Cetatenii isi aleg reprezentantii , dupa consistenta șpăgii electorale !

Daca ei nu au initiative Legislative , inseamna ca  nu au nicio legatura cu alegatorii , pe majoritatea demnitarilor , nu-i intereseaza decat setea de căpătuială ! 

Ei nu reprezinta interesul national , aceasta fiind exemplificata si de reactia guvernantilor la actiunile antiromanesti a maghiarilor .

Le este teama sa nu-si piarda scaunul , sau pursisimplu nu au habar de viitorul si soarta romaniei ?


Jumatate din deputatii Romaniei nu au nicio initiativa legislativa! 

VEZI care sunt harnicii si lenesii din Parlament


Deputatii Romaniei nu se omoara cu firea cand vine vorba de munca, desi, dupa cat de acerba a fost campania electorala, s-ar fi zis ca de abia asteapta sa se apuce de lucru.
Initiative
Realitatea nu este, insa, deloc dupa cum ne-am fi asteptat.
Econtext va arata cat de harnici/lenesi sunt deputatii nostri. Mai precis, cati deputati au initiat propuneri legislative, cati se afla printre sustinatorii unor initiative legislative. Iar realitatea este INCREDIBILA!
Publicatia Econtext nu este la prima analiza privind activitatea alesilor nostri. Iata si alte analize de acest gen:





Somnoroase pasarele
Dupa cum spuneam, realitatea este incredibila! In cele trei luni si jumatate de la inceperea anului, aproape jumatate din deputati nu au propus nici o initiativa legislativa.
Mai exact, din 412 deputati, 219 au la activ initiative legislative, in timp ce ceilalti 193 nu au nici o initiativa legislativa. Nici una! Am putea realiza usor un Parlament monocameral daca i-am elimina pe cei lenesi.
Sa nu credem insa ca ceilalti sunt cu mult mai harnici. Multi au 1-2 initiative, iar si mai multi sunt co-realizatori ai acelorasi initiative legislative.
Initiatori
Altfel spus, o propunere legislativa are mai multi initiatori, iar cele mai multe initiative sunt de o importanta prea mica pentru vremurile pe care le traim!
De exemplu, initiativa: “Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati” are zeci de initiatori. Iar unii figureaza doar cu aceasta initiativa!
Cum ar fi: Mircea Dusa, Dinu Giurescu, Viorel Hrebenciuc, Rovana Plumb, Victor Ponta, etc.
In schimb, pe primele locuri, cu cele mai multe initiative legislative, se afla deputati-supriza! Si din partide supriza!
  
Dar iata care sunt cei mai harnici si cei mai lenesi deputati:

Jumatate din deputatii Romaniei nu au nicio initiativa legislativa! VEZI care sunt harnicii si lenesii din Parlament  

de Bogdan Asaftei - Aprilie 14, 2013 - 22:31

 
In medie, un senator ne costa circa 7.000 de euro pe luna! Ceea ce inseamna 84.000 de euro pe an, adica 336.000 in cei patru ani de mandat.

Avand in vedere cei 471 de parlamentari din legislatura trecuta (590 in cea actuala), ar rezulta ca parlamentarii din legislatura trecuta ne-au costat circa 160 de milioane de euro, iar cei din legislatura asta ne vor costa 200 de milioane de euro! Cat 1,3 milioane de salarii minime.

Fara cuvinte!

Revenind la top, cel mai scump senator a fost PSD-istul Alexandru Cordos, care a primit in luna octombrie, sub forma de salariu, diurne, cazare, depasare, birou senatorial, etc., suma de 39.740 lei. Adica, peste 9.000 de euro!

UDMR-istul Tiberiu Gunthner se plaseaza pe a doua pozitie, activitatile sale necesitand cheltuieli in valoare de 33.570 de lei.




Istoria interzisa a omenirii  “Esti materie, esti un amestec intamplator de substante chimice. Esti un animal superior, o maimuta evoluata, esti… un accident al legilor fizicii.” Te simti vizat? Ar trebui, pentru ca, desi nimeni nu ti-a spus-o fatis, nu doar stiinta, ci toate asa-zisele medii de promovare a cunoasterii te bombardeaza zilnic cu aceasta idee. Este ceea ce ne spun cercetatorii sau, mai degraba, ceea ce sunt lasati sa ne spuna. Nu este oare paradoxal ca, desi magulitorul curent New Age plaseaza individul in centrul Universului, incoronandu-l stapan absolut al naturii si al propriei existente, de la promotorii aceluiasi crez aflam ca nu suntem decat niste primate oportuniste si un pic norocoase, diferite de “suratele” animale doar printr-un continut cranian mai consistent?

Materie, numai materie. In spatele acestor jocuri scenice care ne pun o ordine bine calculata in viata si in ganduri se ascunde un peisaj de culise mult mai vast si mai tenebros decat se poate banui analizand faptele accesibile. Cu toate acestea, Descopera.ro va incerca sa faca putina lumina in ce priveste "cunoasterea necunoscuta" a umanitatii.

Nu sunt putini acei specialisti, dintre care se disting nume precum Michael Cremo si Richard L. Thompson, autorii cartilor "Arheologia interzisa" si "Istoria ascunsa a rasei umane", care vorbesc despre fenomenul filtrarii cunoasterii. Dupa cum o sugereaza contextual forma termenului, aceasta politica, suspectata ca fiind o arma de capatai a elitelor ce conduc lumea din umbra, este menita sa tina masele in ignoranta si necunoastere. Altfel spus, este vorba despre puterea intelectuala, cea din care deriva toate formele de dominatie si control la care este supusa civilizatia umana astazi. Articolul de fata nu va trata insa despre cine sunt sforarii acestor masinatiuni, ci se ambitioneaza sa releve cate ceva despre modul in care ei opereaza. 
 Istoria interzisa a omenirii 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu